Na een rijke geschiedenis van ons Kamermuziek Festival Middelburg onder muzikale leiding van Daniel Raiskin, Bart Schneeman en Ramon Jaffé, stellen wij u vanaf heden als bestuur graag voor aan onze nieuwe artistiek leider violiste Lisa Jacobs.

Violiste Lisa Jacobs, foto Ronald Knapp

Met veel genoegen stel ik mij hierbij aan u voor als nieuwe artistiek leider van het Kamermuziek Festival Middelburg.

De afgelopen jaren ben ik te gast geweest op dit prachtige, langlopende festival. Daarbij hebben zowel Middelburg als haar bewoners een speciaal plekje in mijn hart veroverd en voelt het dan ook extra dankbaar om vanaf nu hier samen met u en de Stichting Kamermuziek Zeeland het festival de toekomst in te leiden. Daarbij gaan we op zoek naar nog meer verbinding met de stad, haar rijke historie, erfgoed en alles wat Middelburg te bieden heeft, maar vooral ook met u! Naast concerten op de vertrouwde thuisbasis van de Zeeuwse Concertzaal, beloven we optredens op verrassende niet- alledaagse locaties van Middelburg, een aantrekkelijke programmering met aandacht voor internationale gerenommeerde musici én aanstormend talent en voorstellingen voor de jeugd in combinatie met de warme, hartelijke sfeer zoals u gewend bent van het festival.

Graag nodigen wij u van harte uit voor de presentatie van het Festivalprogramma en thema 2020 op 1 maart as. om 15.00 uur in de Zeeuwse Concertzaal.

Na een feestelijk concert met presentatie door Ab Nieuwdorp van Radio 4, kunnen we onder het genot van een hapje en drankje nader kennis maken en hoor ik graag uw verhalen over het prachtige Middelburg!

Met hartelijke muzikale groet, Lisa Jacobs

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram